header

Lid worden

Kom muziek maken!

Lijkt het je leuk om samen met ons muziek te maken? Dan ben je natuurlijk welkom!

Onze vereniging bestaat uit een orkest en een slagwerkgroep.

In het orkest spelen houtblazers (klarinet, hobo, dwarsfluit, saxofoon), koperblazers (trompet, bariton, hoorn enz.) en slagwerkers.

Onze slagwerkgroep maakt gebruik van ritmisch en melodisch slagwerk.

Ik speel al een instrument.

Heb je al veel ervaring? Dan mag je meteen meespelen met het orkest. Heb je wat minder ervaring?

Dan overleggen we samen met jou en de dirigent of je eerst nog wat lessen nodig hebt voordat je mee kunt doen. Dit doen we om de kwaliteit van het orkest te waarborgen, maar vooral ook om je te beschermen. Het is namelijk niet leuk als je het orkest nog niet kunt bijbenen!

Maar ik kan helemaal geen instrument bespelen!

Geen probleem! Als lid van onze vereniging heb je de mogelijkheid om lessen te volgen. We werken samen met een aantal ervaren docenten en het Centrum voor de Kunsten. Meer informatie over prijzen e.d. vind je bij Informatie over Opleidingen. Je bepaalt samen met je docent wanneer je les hebt. De lessen gaan in je eigen tempo. Zo stomen we je klaar om mee te spelen in het orkest.

Ik heb geen instrument!

Geen instrument? Geen probleem! Je krijgt van ons een instrument in bruikleen. Je betaalt hiervoor een borg. Lever je het instrument weer goed verzorgd in? Dan krijg je deze borg uiteraard terug.

Wat kost het lidmaatschap?

Wanneer je lid wordt van het Eindhovens Muziekcollectief zijn daar wat kosten aan verbonden. Volwassenen betalen EUR 18,= per maand contributie. Kinderen t/m 18 jaar krijgen korting, vraag naar de voorwaarden. Hiervoor krijg je ook een instrument van de vereniging in bruikleen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.